Verkoop of deel mijn persoonlijke informatie niet

Zoals beschreven in ons Privacybeleid verzamelen we persoonlijke informatie van uw interacties met ons en onze website, waaronder via cookies en vergelijkbare technologieën. We kunnen deze persoonlijke informatie ook delen met derden, waaronder advertentiepartners. Dit doen we om u advertenties op andere websites te tonen die relevanter zijn voor uw interesses en voor andere redenen zoals uiteengezet in ons privacybeleid.

Het delen van persoonlijke informatie voor gerichte advertenties op basis van uw interactie op verschillende websites kan onder Europese privacywetgeving worden gezien als gegevensverwerking. Afhankelijk van waar u woont binnen de Europese Unie, heeft u mogelijk bepaalde rechten met betrekking tot deze verwerking, inclusief het recht om bezwaar te maken tegen dergelijke activiteiten. Als u van dit recht gebruik wilt maken, volgt u de onderstaande instructies.

Als u onze website bezoekt met een voorkeur voor privacybeheersing ingeschakeld, zullen we dit behandelen als een verzoek om bezwaar te maken tegen verwerkingen die kunnen worden beschouwd als gerichte reclame voor het apparaat en de browser waarmee u onze website hebt bezocht.

Om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonlijke informatie zoals hierboven beschreven, volgt u de instructies zoals vermeld op onze website.